CoolSculpting Maastricht | Ulthera & CoolSculpting

In het mooie Limburg vind je ook een Dr. Wikler CoolSculpting kliniek. De kliniek is gevestigd in de nabijheid van het ziekenhuis, de binnenstad en op minder dan 2 kilometer van het NS Station Maastricht. Naast CoolSculpting behandelingen, kun je bij onze CoolSculpting Kliniek in Maastricht ook terecht voor Ulthera Ultrasound Facelifting.

Contactgegevens CoolSculpting Kliniek Maastricht

Dr. Wikler Klinieken Maastricht
Randwycksingel 20
6229 EE Maastricht

Maak direct een afspraak

Bereikbaarheid Dr. Wikler Klinieken Maastricht

Onze CoolSculpting kliniek is goed bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Onze kliniek is gevestigd in een modern pand vlakbij de A2 en N278. Parkeren is vrijwel altijd mogelijk op het terrein, bij de ingang van het gebouw. Voor wie met het openbaar vervoer naar de CoolSculpting kliniek in Maastricht komt: vanaf het centraal station van Maastricht is een kleine 1,5 km. lopen naar onze kliniek. Wie dat liever niet doet kan doorreizen naar station Maastricht Randwyck. Vanaf dat punt bereik je in ca. 10 minuten onze kliniek. Ook stoppen er diverse buslijnen voor de deur (Halte Maastricht, Randwycksingel).

Andere CoolSculpting klinieken

Naast de CoolSculpting kliniek in Maastricht, hebben we nog een aantal vestigingen waar je terecht kunt voor intake en behandeling.

Purmerend

Amsterdam