Ulthera behandeling - Coolsculpting Dr Wikler klinieken

Ulthera Ultrasound Facelifting

Een Ulthera behandeling stimuleert je lichaam om collageen aan te maken. Zo wordt de huid langzaam gelift, wordt je huid strakker en ziet de huid er frisser uit!

Ulthera Ultrasound Facelifting is een beproefde methode om je huidconditie te verbeteren. Dit gebeurt op een natuurlijke manier, zonder operatie. Na behandeling kun je door met de dagelijkse bezigheden – er is geen hersteltijd nodig.

Hamsterwangen verwijderen behandeling

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

Ulthera behandeling: facelift zonder operatie

Ulthera behandelingen hebben als doel om huidverslapping tegen te gaan. Met ‘Ultherapy’ worden geluidsgolven ingezet om de diepere huidlaag te bereiken. Zo is het dus mogelijk om gericht te behandelen, zonder operatie en zonder daarmee de opperhuid aan te tasten.

Ultherapy: zo werkt een Ulthera behandeling

Met behulp van de Ulthera-applicator worden ultrasone geluidsgolven naar een vastgestelde huiddiepte gericht. De geluidsgolven verwarmen dieperliggend huidweefsel. Het collageen reageert op die warmte door te krimpen, waardoor het lichaam op die plek nieuw huidondersteunend collageen aan gaat maken. Dat geeft de onderliggende huid meer volume!

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Resultaten Ulthera behandeling

Voordat we aan de slag gaan, stelen we samen met jou het Ulthera behandelplan op om naar het gewenste resultaat toe te werken. Vervolgens vindt behandeling plaats. Dat neemt tussen de 30 en 90 minuten in beslag. Afhankelijk van het behandelplan kan na bijvoorbeeld 3-6 maanden een vervolgbehandeling plaatsvinden, dat is gemiddeld genomen ook de periode die benodigd is voordat het optimalie resultaat van de behandeling zichtbaar is.

Behandelgebieden Ultherapy

Ultherapy, zoals de Ulthera behandeling ook vaak genoemd wordt, is een uitstekende methode om huid te revitaliseren. Je huid ziet er strakker, jonger en energieker uit.

Dat maakt deze behandeling uitstekend geschikt om ogen te liften, wallen onder de ogen te behandelen, de huid van hals en onderkin / dubbelkin strakker te maken en af te rekenen met een slappe huid rondom het decolleté.

Maak een afspraak Bel me terug

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt