Wat zijn Coolsculpting kosten? - Wat zijn de kosten voor Ulthera?

Tarieven | Wat koste een CoolSculpting behandeling

We zijn graag duidelijk over de kosten van CoolSculpting of Ulthera behandelingen. Om een goede schatting van de kosten voor je CoolSculpting of Ulthera behandeling te kunnen geven, kun je het beste een vrijblijvend intake consult plannen. Dan kijken we niet alleen naar de kosten, maar ook naar de resultaten die we verwachten te halen.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten of je geschikt bent voor behandeling. Onze insteek vanuit dermatologie is daarbij een enorm belangrijke factor.

Wanneer je geschikt bent, zal moeten worden gekeken naar de zones die behandeld moeten worden en het aantal cycli.

Kosten CoolSculpting

De kosten van een CoolSculpting behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid behandelingen en het aantal zones. De kosten van jouw CoolSculpting behandelingen schatten we graag in met behulp van een behandelplan. Soms kunnen we bijvoorbeeld meerdere zones tegelijk behandelen, sommige zones hebben één behandeling nodig, andere zones hebben meer behandelingen nodig. Per zone kost de behandeling €495. Kies je ervoor om meerdere zones te behandelen, dan bedragen de kosten vanaf de 5e zone €450 per behandeling. Het uiteindelijke kostenplaatje van je CoolSculpting behandeling(en) stellen we vast in overleg met jou. Het is goed om te weten dat onze behandelingen altijd onder medisch specialistisch toezicht worden uitgevoerd!

De uiteindelijke kosten van CoolSculpting zijn afhankelijk van jou wensen en het aantal behandelingen wat we nodig hebben om aan jouw wensen invulling te geven!

Kosten Ulthera

De kosten van je Ulthera behandeling zijn, net al bij CoolSculpting, afhankelijk van het aantal behandelingen en de te behandelen zone(s). Afhankelijk van je huidconditie kan het ook mogelijk zijn om na 3-6 maanden een vervolgbehandeling te ondergaan. In andere gevallen wordt herbehandeling na een jaar geadviseerd.

Een Ulthera behandeling kost je naast 30-90 minuten van je tijd. Voor een compleet inzicht in de kosten van je Ulthera behandeling kun je het beste een afspraak maken. Je ontvangt dan een behandelplan en kostenoverzicht op maat, voor optimale duidelijkheid!

Kosten Alma Laser ClearLift

Zoals voor alle behandelmethoden geldt, zijn de kosten voor je Alma Laser ClearLift behandeling afhankelijk van het behandeltype. Een ‘full face’ Clearlift behandeling is er al vanaf €195 per behandeling.

Kosten of resultaat?

We zijn graag eerlijk naar je. We hebben een beetje moeite met het onderwerp ‘kosten’. Waarom? Omdat we vinden dat het kostenplaatje nooit, maar dan ook nooit, ten koste mag gaan van de kwaliteit. Het is jouw lichaam, daar heb je er maar 1 van. Wij gaan daar in ieder geval zuinig en met alle respect mee om. Onze 25+ jaar ervaring op dermatologie vlak en de 4500+ uitgevoerde behandelingen helpen daar enorm bij.

Vooraf duidelijkheid

Plan een kosteloos kennismakingsconsult. Samen bekijken we wat je wilt bereiken, of je geschikt bent voor behandeling en of het resultaat realistisch gezien haalbaar is. Op basis daarvan maken we een behandelplan op maat, waarbij je ook meteen inzicht hebt in kosten van je behandeling.

Maak direct een afspraak