Nieuw: Alma Laser ClearLift huidverjonging - Coolsculpting Dr Wikler klinieken

Nieuw: Alma Laser ClearLift huidverjonging

Sinds enige tijd is het aanbod non-invasieve behandelingen uitgebreid met Alma ClearLift laserbehandelingen. Een beproefde manier om huidveroudering tegen te gaan.

Behandelmogelijkheden Alma Laser ClearLift

De Alma Laser ClearLift technologie gaat huidveroudering tegen. Het is een veelzijdige manier om uiteenlopende tekenen van ouder worden tegen te gaan. Zo bestaat de mogelijkheid om littekens te vervagen, fijne lijntjes te verwijderen en de strijd met ouderdoms- en pigmentvlekken aan te gaan.

Hoe werkt het

Na een intake bepalen we samen het behandelproces. We leggen daarbij vrij gedetailleerd uit wat we gaan doen. Op de behandeling zelf hoef je je niet voor te bereiden. Voorbehandeling en verdoving is niet nodig. De behandeling zelf ik trouwens snel en nagenoeg pijnloos. Afhankelijk van wat je wil behandelen en het vertrekpunt van behandeling heb je tot zo’n 6 behandelingen nodig.

Na de behandeling kun je direct je dagritme weer oppakken, er is geen sprake van hersteltijd.

Non-ablatieve laserbehandeling: is dat veilig?

Ja. Dat is de korte versie van het antwoord. In tegenstelling tot veel laserbehandelingen gebruikt Alma Laser ClearLift non-ablatieve lasertechniek. Dankzij deze non-ablatieve lasertechnologie, raakt de opperhuid niet beschadigd. Mede hierdoor is deze behandeling ook uitermate geschikt voor behandeling van het gezicht. De Alma Laser ClearLift technologie is goedgekeurd door de Amerikaanse FDA.