Extra intakes CoolSculpting door dermatoloog Dr. Jim Wikler - Coolsculpting Dr Wikler klinieken
CoolSculpting Nederland | CoolSculpting Wikler

Extra intakes CoolSculpting door dermatoloog Dr. Jim Wikler

In oktober organiseren we een drietal extra intakes. We doen dat 2 maal op zondag en 1 maal op donderdagavond. Ideaal wanneer je vanwege bijvoorbeeld een drukke baan overdag doordeweeks moeilijk tijd kunt vrijmaken. De intakes worden door dermatoloog Dr. Jim Wikler persoonlijk afgenomen!

Gratis intake en speciale aanbieding

De intake zelf is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens de intake nemen we de tijd om je wensen door te spreken en te kijken of CoolSculpting daar een goede oplossing voor is. Wanneer CoolSculpting een goede oplossing is, kunnen we een behandelplan maken. Dan wordt meteen duidelijk hoeveel zones we moeten behandelen en hoe vaak. Op basis daarvan kunnen we je ook op een goede manier duidelijkheid geven over de investering.

Voor snelle beslissers lopen we graag wat harder. Besluit je bij de intake om je te laten behandelen? Dan hebben wij een mooie, extra scherpe aanbieding voor je klaarliggen!

Data, tijden, locatie

Wil je langskomen op één van de drie intakemomenten? Maak dan een afspraak via 020 – 737 28 54 of via het intakeformulier.

De volgende intakemomenten staan gepland:

  • Zondag 7 oktober, van 11.00 – 16.00 uur in Amsterdam
  • Donderdag 11 oktober, van 18.30 – 21.00 uur in Amsterdam
  • Zondag 14 oktober, van 11.00 – 16.00 uur in Maastricht

Meer weten? Bekijk dan de actiepagina