Dr. Jim Wikler te gast bij Bubbels & Boerenkool - Coolsculpting Dr Wikler klinieken

Dr. Jim Wikler te gast bij Bubbels & Boerenkool

Dr. Jim Wikler was onlangs te gast bij het RTL4 programma ‘Bubbels & Boerenkool’. Het lifestyleprogramma richt zich met name op de actieve veertigplusser

Beauty volgens Dr. Wikler Klinieken

Beauty is een belangrijk thema in het TV format – en dat is weer het gebied waarop Dr. Wikler Klinieken zich richt. Waar ‘vroeger’ vaak klassieke, operatieve behandelingen plaatsvonden is dat vandaag de dag wel anders. In veel gevallen is een operatieve ingreep ook gewoon onnodig. Bekijk hieronder de uitzending:

 

 

Dr. Wikler Klinieken heeft zich daarbij gespecialiseerd in een drietal behandelmethoden:

CoolSculpting

Met deze revolutionaire, FDA goedgekeurde methode wordt vet effectief verwijderd. Vetcellen worden bevroren (cryolipolyse) en vervolgens door het lichaam afgevoerd. In slechts 35 minuten per zone kan tot wel 25% vetverlies worden gerealiseerd.

Lees meer over vet bevriezing met CoolSculpting

Ulthera Ultrasound Facelifting

Ulthera Ultrasound Facelifting is een behandelmethode waar gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven. Deze stimuleren aanmaak van collageen. Collageen zorgt er voor dat de huid strakker wordt en daardoor langzaam gelift wordt.

Lees meer over Ulthera Ultrasound Facelifting

Alma Laser ClearLift

De Alma Laser ClearLift methode wordt ingezet voor huidverjonging. De methode werk non-ablatief, waardoor de opperhuid niet beschadigd raakt. Met deze methode kunnen o.a. pigmentvlekken worden verwijderd en rimpels worden aangepakt.

Lees meer over huidverjonging met Alme Laser ClearLift 

Iets voor jou?

Wil je weten of het iets voor jou is om je te laten behandelen? Maak dan een afspraak voor een kosteloze intake. Daarin bespreken we jouw wensen en kijken we naar de haalbaarheid daarvan. Maak snel een afspraak via 020 – 737 28 54 of via het afspraakformulier.