Dr.Jim Wikler | Ervaring en Profiel | Wikler Klinieken

Dr. Jim Wikler

Dr. Jim Wikler is de drijvende kracht achter Dr. Wikler Klinieken. De arts en dermatoloog heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring.

“In de ruim 25 jaar dat ik in het vak zit, heb ik geconstateerd dat de tevredenheid over je lichaam invloed heeft op je dagelijks welzijn. Met mijn klinieken lever ik daar middels CoolSculpting en Ulthera behandelingen graag een bijdrage aan”.

Medisch Specialist: wel zo’n vertrouwd gevoel

Het kan voorkomen dat je huid meer nodig heeft dan een CoolSculpting of Ulthera behandeling. Dr. Wikler Klinieken is de enige CoolSculpting en Ulthera kliniek met een gespecialiseerd dermatoloog en arts. Wel zo’n vertrouwd gevoel, het gaat immers om je welzijn.

Non-invasief en zonder hersteltijd

In de derma-cosmetische klinieken van Dr. Jim Wikler worden een tweetal behandelmethodes toegepast: CoolSculpting en Ulthera Ultrasound Facelifting. Beide behandelingen hebben al voordeel dat ze veilig en snel zijn. Ook komen er geen naalden of messen aan te pas. Mede hierdoor brengen deze ingrepen geen hersteltijd met zich mee!

Uitstraling, kracht en harmonie

Deze drie thema’s spelen een centrale rol binnen de Dr. Wikler Klinieken. “Deze elementen vind ik belangrijk. Vandaar dat je ze ook aantreft in de drie cirkels in mijn klinieken. Ik geloof dat als deze elementen optimaal en in balans zijn, je als mens de wereld dagelijks beter aan kunt. Letterlijk en figuurlijk”.

Bekijk hieronder een interview waarin Dr. Jim Wikler uitlegt waarom hij kiest voor non-invasieve behandelingen. Ook krijg je binnen 3 minuten een indruk van wat de mogelijkheden van CoolSculpting en Ulthera Ultrasound Facelifting zijn en hoe dit in zijn werk gaat.