Dermatologie - Dermatologie behandelingen voor huidziektes.

Dermatologiekliniek Dr. Wikler

Naast de CoolSculpting, Ulthera en Alma Laser behandelingen, is Dr. Wikler Klinieken een ZBC (Zelfstandig Behandel Centrum) op het gebied van dermatologie.

Onze dermatologie kliniek voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en draagt het ZKN Keurmerk. We behandelen huidziekten en huidaandoeningen net zoals in een ziekenhuis.

Contact & Bereikbaarheid

De dermatologie activiteiten vinden plaats vanaf 3 locaties. Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen via het centrale telefoonnummer voor dermatologie: 020 – 646 52 68 of 0299-200005.

Locatie Amsterdam
Van Boshuizenstraat 567
1082 AV Amsterdam
020-6465268

Locatie Purmerend
Wielingenstraat 81
1441 ZN Purmerend
0299-200005

Locatie Volendam
Pieterman 11
1131 PW Volendam
0299-200005

Spreekuren

Amsterdam: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur t/m 16.00 avondspreekuur: maandag vanaf 19:00
Purmerend: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00 uur t/m 17.00 uur
Volendam: woensdag van 08.00 tot 17.00

Dermatologisch Medisch Team

Ons dermatologisch team bestaat uit de volgende specialisten.

Coolsculpting specialist Jim Wikler

Dhr. J. Wikler

Dermatoloog

Dermatoloog Thierry

Dhr. D. Sampimon

Dermatoloog

Mevr. Y. Kon

Dermatoloog

Coolsculpting door medische specialisten

Mevr. R. Sitaldin

Arts-assistente

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. De meest voorkomende vragen hebben we hier vast op een rijtje gezet.

 • Is er een wachttijd voor nieuwe patiënten?

  Meestal kun je binnen een week bij ons terecht. Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een consult door te bellen met 020-6465268.

 • Heb ik altijd een verwijsbrief nodig?

  Kom je voor het eerst naar onze dermatologiekliniek? Dan heb je een verwijzing van de huisarts nodig. Ook hebben we je verzekeringsgegevens nodig, een legitimatiebewijs en inzicht in je medicijngebruik. Deze gegevens hebben we nodig voor we je in kunnen schrijven.

 • Wat bepaalt de prijs van mijn behandeling?

  Op basis van de gestelde diagnose wordt een behandeltraject bepaald. Dat bepaalt ook het tarief voor behandeling. Zorgverzekeraars onderhandelen met ziekenhuizen en ZBC’s zoals onze dermatologiekliniek over prijs, kwaliteit en samenstelling van het behandeltraject. Meer informatie over tarieven in de medische, specialistische zorg zijn te vinden op de websites van de Nederlandse Zorgautoriteit en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

  https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-volksgezondheid-welzijn-en-sport

 • Wordt mijn behandeling vergoed?

  We hebben contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars (denk aan Zilveren Kruis | Achmea, Ohra, Menzis, Univé). Behandelingen worden door deze zorgverzekeraars vergoed

 • Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

  We streven naar zo goed mogelijke zorg. Mocht het toch voorkomen dat je niet tevreden bent, dan ontvangen we daar graag melding van. Het is voor ons immers een kans om iets te verbeteren. Een klacht of negatieve ervaring kun je als volgt melden:

  1. Bespreek de klacht met de betrokkene(n)
  2. Heb je een klacht over een behandeling? Bespreek die bij voorkeur eerst met de behandelend arts, hij is immers de eindverantwoordelijke voor de behandeling.
  3. Opmerkingen, klachten of verbeterpunten kun je ook mondeling melden bij de receptie of schriftelijk bij onze interne klachtenfunctionaris.