Cryolipolyse behandeling. Wat is Cryolipolyse? hoe werkt het?

Cryolipolyse

Een Cryolipolyse behandeling is gerichte koeling van de huid waardoor vetcellen ‘bevriezen’, afsterven en door het lichaam worden afgevoerd. CoolSculpting maakt gebruik van cryolipolyse.

Een cryolipolyse behandeling is snel, pijnloos en er komt geen operatie aan te pas. Of cryolipolyse behandeling effectief is? Jazeker, op de behandelde zones verlies je tot wel 25% vet*.

Man cool sculpting

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

Cryolipolyse is de methode die bij CoolSculpting wordt gebruikt. Bij een Cryolipolyse behandeling wordt (hardnekkig) vet verwijderd door zeer gerichte koeling van vetcellen. De vetcellen bereiken een temperatuur van 2-4 graden Celsius, de temperatuur waarop vetcellen bevriezen.

Hoe werkt cryolipolyse?

Vetcellen hopen zich op. Meestal gebeurt dat op plaatsen waar jij dat liever niet ziet gebeuren. Door bijvoorbeeld sporten of het volgen van een dieet verdwijnen deze vetcellen niet. Ze worden alleen kleiner. Bij toepassing van cryolipolyse worden vetcellen aan kou blootgesteld, waardoor ze kristalliseren. Vervolgens gaat je lichaam aan de slag. De beschadigde vetcellen worden op natuurlijke wijze afgevoerd uit het lichaam. Deze cellen zijn dus definitief weg. Het resultaat wordt doorgaans na enkele weken zichtbaar.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Voordelen cryolipolyse behandeling

Een cryolipolyse behandeling heeft diverse voordelen in vergelijking tot andere behandelingen die als doel hebben om vet te verwijderen. De belangrijkste voordelen van cryolipolyse zetten we graag voor je op rij:

  • Snel – vanaf 35 minuten per zone
  • Geen operatie
  • Geen hersteltijd nodig
  • Natuurlijke behandelmethode
  • Ideaal voor hardnekkig vet
Maak een afspraak Bel me terug