CoolSculpting - Ontdek de voordelen van CoolSculpting

CoolSculpting

In 35 minuten per zone naar een beter figuur,
op een natuurlijke manier en zonder operatie.

CoolSculpting is een ideale behandelmethode om af te slanken. Zeker in gebieden waar diëten en lichaamsbeweging niet het gewenste resultaat behalen kan CoolSculpting een uitkomst zijn.

Verlies snel en efficiënt tot wel 25% vet*, zonder operatie. Dat is CoolSculpting!

CoolSculpting Behandeling Man en Vrouw

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

Snel 20-25% vet verliezen*

CoolSculpting kan effectief 20-25% van het vet in de behandelde zone verwijderen. Naast effectief, kan dat ook nog eens snel. Een normale behandeling neemt een uur per zone in beslag, maar met behulp van de CoolSculpting CoolAdvantage, kan dit worden teruggebracht tot 35 minuten. In sommige vestigingen is het ook nog eens mogelijk om 2 zones gelijktijdig te behandelen.

CoolSculpting: natuurlijk, veilig en zonder operatie

CoolSculpting is een veilige manier om af te vallen, zonder operatie en zonder hersteltijd. Vetcellen worden gecontroleerd gekoeld. Vervolgens gaat je lichaam aan de slag om de vetcellen af te voeren. Dat gaat via het lichaamseigen, natuurlijke afvalverwijderingssysteem. De CoolSculpting behandeling is bovendien volstrekt veilig

CoolSculpting behandeling (on)zichtbaar?

Na je CoolSculpting behandeling, zal je omgeving er pas na ca. 2 maanden echt wat van gaan merken. Dat komt omdat je niet hoeft te herstellen van de ingreep. Mogelijk is de huid in het behandelgebied wat roder dan normaal, maar dat is binnen enkele uren helemaal weggetrokken. Na de behandeling, kun je direct door met je normale programma. Ondertussen gaat je lichaam voor je aan de slag en zul je gedurende 2-3 maanden stap voor stap effect zien!

Behandelgebieden CoolSculpting

CoolSculpting is een erg veelzijdig inzetbare behandelmethode. CoolSculpting is onder andere geschikt voor behandeling van onderkin, mannenborsten, armen, rug, buik, flanken, taille, love handles en dijen.

Maak een afspraak Bel me terug

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Wat kost CoolSculpting?

We snappen dat je een beeld wilt hebben van de kosten van CoolSculpting. Daarbij is het goed om te weten dat we niet inleveren op kwaliteit. Onze CoolSculpting behandelingen worden daarom altijd uitgevoerd onder toezicht van een medisch specialist.

De kosten van een CoolSculpting behandeling bedragen €495 per zone. Vanaf de 6e zone bedragen de kosten per behandeling €475.

Het uiteindelijke kostenplaatje van je CoolSculpting behandelingen is afhankelijk van het aantal zones en het aantal benodigde behandelingen. De kosten voor je CoolSculpting behandeling maken we graag inzichtelijk tijdens een kosteloos intakegesprek.

Maak een afspraak Bel me terug