Slappe huid verstevigen? Ontdek Ulthera huidverjonging!

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Slappe huid steviger maken?

Huidveroudering is een van de oorzaken die ervoor zorgt dat de huid slapper wordt. Een slappe huid wordt vooral veroorzaakt door afbraak van collageenvezels. Het slapper worden van de huid is een normaal verouderingsproces. Het is echter wel mogelijk om daar wat aan te doen! Je kunt de verouderingseffecten daarmee tegengaan en op natuurlijk wijze, zonder operatie weer een strakkere, jongere huid krijgen. Hoe we dat doen?

Maak een afspraak Bel me terug

Stevigere huid dankzij Ulthera

Ulthera Ultrasound Facelifting is een non-invasieve behandelmethode. Bij behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasone geluidsgolven. Zo wordt de diepere huidlaag behandeld en de aanmaak van collageen gestimuleerd. Je lichaam wordt dus zelf aan het werk gezet om je vervolgens aan een stevigere huid en frissere, jongere uitstraling te helpen.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Voordelen Ulthera Ultrasound Facelifting

Wanneer je last hebt van een slappe huid, zijn er natuurlijk verschillende behandelingen mogelijk. Ultherapy, zoals Ulthera Ultrasound Facelifting ook wel wordt genoemd, heeft een aantal belangrijke voordelen.

Zo is Ultherapy de meest natuurlijke behandelmethode, waarbij het herstel vanuit het eigen lichaam komt. Een ander voordeel is dat er geen verdoving en geen operatie bij komt kijken. Na de behandeling kun je gewoon weer door met waar je mee bezig was. Je lichaam gaat aan het werk, na 2-3 maanden zul je duidelijk verschillen zien!

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je weten of je geschikt bent voor behandeling? Heb je vragen? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsconsult. Wij nemen de kosten hiervoor voor onze rekening. We geven je graag antwoord op je vragen en kijken naar jouw ideale behandelplan.

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden Ulthera

Ulthera is onder andere ideaal voor de behandeling van ogen, gezicht, hals, decolleté, hamsterwangen, hangende oogleden en slappe huid.

Ervaringen met Ulthera

Een Ulthera Facelifting behandeling duurt vaak 30-90 minuten. Daarna kun je direct door met je dagprogramma. Vaak is 1 behandeling vaak al voldoende.

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration