Snel en pijnloos rimpels verwijderen met de Clearlift - Dr. Wikler

Rimpels verwijderen? Ontdek ClearLift!

Rimpels. Je ontkomt er bij het ouder worden eigenlijk niet aan. Het proces van huidveroudering zorgt voor een minder elastische huid. Gelukkig is daar wat aan te doen – zonder dat je hiervoor jarenlang met zalfjes moet smeren. Rimpels verwijderen doen we met de lasertechnologie van ClearLift: snel, effectief en pijnloos.

Maak een afspraak Bel me terug

Snel en pijnloos rimpels verwijderen

Rimpels en fijne lijntjes kunnen we aanpakken met geavanceerde lasertechnologie. De ClearLift behandeling is zo’n technologie. Naalden en messen komen niet te pas aan deze behandeling. De Alma Laser ClearLift technologie is ook nog eens non-ablatief. Dat wil zeggen dat de opperhuid niet wordt beschadigd.

De behandeling stimuleert aanmaak van collageen tot in de lederhuid. De nieuwe huidcellen die hierbij ontstaan, zorgen voor een strakkere, stevigere huid die er jonger uitziet.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Rimpelverwijdering: Behandelgebieden

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Het zal je dan ook niet verbazen dat rimpels op meerdere plekken kunnen ontstaan. Gelukkig kunnen rimpels ook verwijderd worden op verschillende plaatsen.

De ClearLift methode is vooral geschikt voor handen, hals en decolleté. Bij het behandelen van rimpels rondom het decolleté kan is sommige gevallen worden gekozen voor de Ulthera behandelmethode. Tijdens de kosteloze intake kijken we naar de voor jou best passende methode.

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden Alma Laser

De Alma Laser is onder andere ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, littekens, hals, rimpels, acne, couperose en huidverjonging.

Ervaringen met een Alma Laser

Een Alma laser behandeling gaat vaak erg snel en duurt meestal niet meer dan een paar minuten. Daarna kun je direct door met je dagprogramma. Meestal worden zo’n 5 behandelingen geadviseerd.

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration