Weghalen van Onderkin ? Reken af met vet en je dubbele kin

Weghalen van onderkin, dubbelkin of dubbele kin

Eén verschijnsel, 3 benamingen. Onderkin, dubbelkin en dubble kin zijn veel voorkomende benamingen voor vetophoping onder de kin. Een hardnekkig probleem waar veel Nederlanders last van hebben. Het lichaam heeft de onderkin als één van de favoriete plekken om overtollig vet op te slaan. De ‘dubbele kin’ is naast de behandeling van de buik één van de meest populaire behandelingen onder mannen.

Gelukkig is er een mogelijkheid om af te rekenen met de onderkin. Zonder operatie, zonder chirurgische onderkin correctie.

Maak een afspraak Bel me terug

Alternatief voor Lipolyse

CoolSculpting is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld lipolyse behandeling van de onderkin. Belangrijke voordelen zijn dat er geen zwellingen optreden en dat er geen injecties bij komen kijken. Bij CoolSculpting worden de vetcellen van een dubbelkin gericht aangepakt en bevroren. Het lichaam voert de vetcellen vervolgens op natuurlijke wijze af. Het CoolSculpting apparaat zorgt voor zeer gerichte koeling en behandeling van de dubbelkin. Zonder operatie kun je dus de onderkin wegwerken! Het resultaat? Dat laat enkele weken op zich wachten vanwege het natuurlijke proces. Maar het resultaat is het wachten zeker waard!

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Reken af met je dubbele kin!

Last van een dubbele kin of onderkin? Ben je het zat? Grijp dan in! Een onderkin correctie zonder operatie: het kan met CoolSculpting. De CoolMini is het apparaat wat er voor gaat zorgen dat het vet van de onderkin verdwijnt als sneeuw voor de zon. Met een enkele behandeling kan een vetreductie van maar liefst 25%* worden bereikt!

Plan een vrijblijvend kennismakingsconsult. We bespreken dan de mogelijkheden en het behandelplan!

Wat kost CoolSculpting?

We snappen dat je een beeld wilt hebben van de kosten van CoolSculpting. Daarbij is het goed om te weten dat we niet inleveren op kwaliteit. Onze CoolSculpting behandelingen worden daarom altijd uitgevoerd onder toezicht van een medisch specialist.

De kosten van een CoolSculpting behandeling bedragen €495 per zone. Vanaf de 6e zone bedragen de kosten per behandeling €475.

Het uiteindelijke kostenplaatje van je CoolSculpting behandelingen is afhankelijk van het aantal zones en het aantal benodigde behandelingen. De kosten voor je CoolSculpting behandeling maken we graag inzichtelijk tijdens een kosteloos intakegesprek.

Maak een afspraak Bel me terug

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden Ulthera

Ulthera is onder andere ideaal voor de behandeling van ogen, gezicht, hals, decolleté, hamsterwangen, hangende oogleden en slappe huid.

Ervaringen met Ulthera

Een Ulthera Facelifting behandeling duurt vaak 30-90 minuten. Daarna kun je direct door met je dagprogramma. Vaak is 1 behandeling vaak al voldoende.

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration