verminder mannenborsten of Man Boobs (Gynaecomastie)?

Reken af met mannenborsten / man boobs

Mannenborsten, manboobs en moobs. Het zijn allemaal benamingen voor hetzelfde probleem: Gyneacomastie, ofwel borstvorming bij mannen.

Maak een afspraak Bel me terug

Oorzaken Gyneacomastie

Het ontstaan van mannenborsten wordt toegeschreven aan verschillende oorzaken. Bij het ontstaan van ‘moobs’ op jonge leeftijd wordt vaak de relatie gelegd met overgewicht en/of gebrek aan beweging. Ook wordt een lage testosteronwaarde als mogelijke oorzaak genoemd. Zaken als veel stress of overmatig alcoholgebruik kunnen een slechte invloed hebben op je testosteronwaarde. In sommige gevallen worden mannenborsten veroorzaakt door een ziekte of afwijking.

Behandeling van manboobs

Afrekenen met mannenborsten begint met een gezonde levensstijl. Ook sporten/trainen draagt doorgaans bij aan vermindering van mannenborsten. Helaas werkt dit niet altijd even goed voor iedereen.

CoolSculpting tegen mannenborsten

Met CoolSculpting behandelen we heel gericht de vetcellen in de borststreek. Zo zorgen we voor echte verkleining van de mannenborsten zodat je een stuk zelfverzekerder door het leven kunt gaan! Zo behandelen we gynaecomastie zonder operatie.

Na behandeling kun je gewoon je dagritme weer oppakken. Het effect zal in de loop van een aantal weken steeds zichtbaarder worden.

Maak snel een afspraak voor een kosteloos intakeconsult. We kijken dan naar de mogelijkheden voor behandeling, beantwoorden je vragen en maken de kosten voor behandeling inzichtelijk.

Wat kost CoolSculpting?

We snappen dat je een beeld wilt hebben van de kosten van CoolSculpting. Daarbij is het goed om te weten dat we niet inleveren op kwaliteit. Onze CoolSculpting behandelingen worden daarom altijd uitgevoerd onder toezicht van een medisch specialist.

De kosten van een CoolSculpting behandeling bedragen €495 per zone. Vanaf de 5e zone bedragen de kosten per behandeling €450.

Het uiteindelijke kostenplaatje van je CoolSculpting behandelingen is afhankelijk van het aantal zones en het aantal benodigde behandelingen. De kosten voor je CoolSculpting behandeling maken we graag inzichtelijk tijdens een kosteloos intakegesprek.

Maak een afspraak Bel me terug

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden CoolSculpting

CoolScultping is ideaal voor de behandeling van maag, knieën, banana roll, binnenbenen, taile, heupen, mannenborsten, hamsterwangen en de onderkin.

Ervaringen met CoolSculpting

Met CoolSculpting wordt op een natuurlijk manier 20-25% van het aanwezige vet in het behandelgebied verwijderd. 83% van de behandelde mensen is tevreden met de resultaten, 8 van de 10 behandelde mensen beveelt CoolSculpting aan!

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration