Love Handles wegwerken? Reken af met Love Handles! Dr. Wikler

Love handles wegwerken?

Love handles worden ook wel ‘zwembandjes’ genoemd. Je kunt proberen je love handles weg te werken door goede voeding en training, maar vaak geeft dat nog niet het optimale resultaat. En bovendien kost het vaak veel tijd en inspanning om resultaat te boeken. Gelukkig is er CoolSculpting. Een revolutionaire behandelmethode waarbij we dit probleem voor jou aanpakken. En dat in slechts 35 minuten per behandelzone, zonder dat er een operatie aan te pas komt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Plan dan een kosteloos kennismakingsconsult in. We kijken naar de mogelijkheden en het behandelplan. Zo schetsen we vooraf een duidelijk en realistisch beeld over de aanpak en kosten.

Maak een afspraak Bel me terug

Love handles: wat zijn het, hoe ontstaan ze?

Love handles zijn vetrollen net boven je heupen. Love handles vallen behoorlijk op, omdat ze vaak iets over je broek vallen. Daarom worden ze ook wel zwembandjes genoemd. Ze ontstaan door vetophoping. De taille, buik en heupen zijn daarbij vaak de eerste plaatsen waar het vet wordt opgeslagen.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Love handles wegwerken met CoolSculpting

Om van je love handles af te komen zijn voldoende beweging en gezonde voeding natuurlijk belangrijk. CoolSculpting kan goed helpen om je lichaam sneller in vorm te krijgen. Tijdens een behandeling, die al in 35 minuten kan worden uitgevoerd, worden vetcellen met behulp van vetbevriezing gericht aangepakt. Je lichaam gaat vervolgens zelf aan de slag en voert de vetcellen op natuurlijke wijze af.

Tot 25% vetreductie* per behandeling

Nadat je love handles zijn behandeld, gaat het lichaam aan het werk. Het duurt daarom even voordat de effecten optimaal zichtbaar zijn, het effect is het wachten echter wel waard. Voor vetbevriezing kan 20-25% vet worden verwijderd in het behandelgebied. En het mooiste? Die vetcellen komen niet meer terug!

Wat kost CoolSculpting?

We snappen dat je een beeld wilt hebben van de kosten van CoolSculpting. Daarbij is het goed om te weten dat we niet inleveren op kwaliteit. Onze CoolSculpting behandelingen worden daarom altijd uitgevoerd onder toezicht van een medisch specialist.

De kosten van een CoolSculpting behandeling bedragen €495 per zone. Vanaf de 5e zone bedragen de kosten per behandeling €450.

Het uiteindelijke kostenplaatje van je CoolSculpting behandelingen is afhankelijk van het aantal zones en het aantal benodigde behandelingen. De kosten voor je CoolSculpting behandeling maken we graag inzichtelijk tijdens een kosteloos intakegesprek.

Maak een afspraak Bel me terug

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden CoolSculpting

CoolScultping is ideaal voor de behandeling van maag, knieën, banana roll, binnenbenen, taile, heupen, mannenborsten, hamsterwangen en de onderkin.

Ervaringen met CoolSculpting

Met CoolSculpting wordt op een natuurlijk manier 20-25% van het aanwezige vet in het behandelgebied verwijderd. 83% van de behandelde mensen is tevreden met de resultaten, 8 van de 10 behandelde mensen beveelt CoolSculpting aan!

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration