Strakke Kaaklijn zonder Operatie? Kies Ulthera! - Dr. Wikler

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Tijd voor een strakke kaaklijn?

Wil je een strakke kaaklijn, maar dan zonder fillers? Dat kan dankzij Ulthera. Geen verdoving, geen naalden en geen operatie.

Maak een afspraak Bel me terug

Oorzaak slappe kaaklijn

Een slappe kaaklijn is een normaal gegeven, wat hoort bij het verouderingsproces. Met de jaren verliest de huid de nodige elasticiteit. Het resultaat? Een slappe(re) kaaklijn of zelfs het ontstaan van hamsterwangen. Met Ulthera Ultrasound Facelifting ga je de strijd aan met de zichtbaar wordende huidveroudering.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Is Ulthera veilig?

Ja, Ulthera is veilig. De behandelmethode is zelfs goedgekeurd door de Amerikaanse FDA. Verder heeft deze behandelmethode een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere behandelmethoden. Zo duurt een behandeling bijvoorbeeld maar 30-90 minuten. De opperhuid wordt bij de behandeling niet aangetast, de werking is natuurlijk en na je behandeling kun je gewoon door met je dagprogramma.

Behandeling van slappe kaaklijn

Met behulp van Ulthera Ultrasound Facelifting helpen we je graag aan een strakkere kaaklijn. Via gericht ultrasoon geluid ontvangen de diepere huidlagen energiepulsen. Deze stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen. De huid wordt langzaam gelift, op natuurlijke wijze. De resultaten worden geleidelijk zichtbaar in een tijdsbestek van enkele maanden.

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden Ulthera

Ulthera is onder andere ideaal voor de behandeling van ogen, gezicht, hals, decolleté, hamsterwangen, hangende oogleden en slappe huid.

Ervaringen met Ulthera

Een Ulthera Facelifting behandeling duurt vaak 30-90 minuten. Daarna kun je direct door met je dagprogramma. Vaak is 1 behandeling vaak al voldoende.

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration