Afvallen op Heupen / Taille? - Coolsculpting Dr. Wikler klinieken

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Lukt het afvallen op je heupen niet?

Heupen zijn een plek waar veel mensen wat vet kwijt willen raken. Afvallen op je heupen is echter niet zo eenvoudig. De heupen lijken, vooral bij vrouwen, wel de meest favoriete plek van het lichaam om vet op te slaan. En dat raak je niet zomaar kwijt.

Maak een afspraak Bel me terug

Effectief vet verliezen op je heupen!

In onze CoolSculpting klinieken komen we regelmatig situaties tegen waarbij mensen ontzettend hun best doen om vet op de heupen te verliezen. Trainen, bewust eten… soms lijkt niets te helpen. Zeker voor die mensen is het fijn om te weten dat er CoolSculpting is. Een FDA goedgekeurde, bewezen effectieve methode om vet kwijt te raken. Ook op de moeilijkste plekken!

Slankere heupen in 35 minuten

Uren trainen, maanden letten op je voeding. Soms kan het makkelijker en sneller. CoolSculpting stelt je in staat om in een behandeling van 35 minuten vet te verliezen. Het behandelde deel van je lichaam verliest in één behandeling vaak 20-25% vet*. Afhankelijk van de persoon is het mogelijk om meer effect te bereiken door het doen van vervolgbehandelingen.

Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Plan een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsconsult. We overtuigen je graag van de mogelijkheden en resultaten.

Wat kost CoolSculpting?

We snappen dat je een beeld wilt hebben van de kosten van CoolSculpting. Daarbij is het goed om te weten dat we niet inleveren op kwaliteit. Onze CoolSculpting behandelingen worden daarom altijd uitgevoerd onder toezicht van een medisch specialist.

De kosten van een CoolSculpting behandeling bedragen €495 per zone. Vanaf de 6e zone bedragen de kosten per behandeling €475.

Het uiteindelijke kostenplaatje van je CoolSculpting behandelingen is afhankelijk van het aantal zones en het aantal benodigde behandelingen. De kosten voor je CoolSculpting behandeling maken we graag inzichtelijk tijdens een kosteloos intakegesprek.

Maak een afspraak Bel me terug

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden CoolSculpting

CoolScultping is ideaal voor de behandeling van maag, knieën, banana roll, binnenbenen, taile, heupen, mannenborsten, hamsterwangen en de onderkin.

Ervaringen met CoolSculpting

Met CoolSculpting wordt op een natuurlijk manier 20-25% van het aanwezige vet in het behandelgebied verwijderd. 83% van de behandelde mensen is tevreden met de resultaten, 8 van de 10 behandelde mensen beveelt CoolSculpting aan!

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration