Rimpels in je decolleté verminderen? Ulthera helpt! Dr. Wikler

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Rimpels weghalen bij je decolleté?

Huidveroudering vormt een belangrijke oorzaak voor veel cosmetische ingrepen. Bij vrouwen is het decolleté een veel behandeld gebied. Met de jaren wordt de huid minder stevig. Bij het decolleté zien we daarbij vaak dat rimpels ontstaan.

Maak een afspraak Bel me terug

Ulthera: voor een decolleté wat gezien mag worden!

Je kent het vast wel, rimpels aan de bovenkant van je decolleté. Vaak een reden voor mensen om geen shirtjes met een ‘diep decolleté’ te dragen. Gelukkig is er wat aan te doen. Met Ulthera zorgen we graag voor een natuurlijke oplossing.

Decolleté rimpels ontstaan vooral door huidveroudering. Bij het ouder worden, wordt de huid nu eenmaal minder elastisch. In de bovenste borststreek ontstaan daardoor vouwen in de huid. In het begin trekken die door de elasticiteit van de huid nog wel bij, maar bij het ouder worden, wordt dit steeds minder.

Ulthera stimuleert de huid middels ultrasoon geluid om collageen aan te maken. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen af, waardoor huidveroudering ontstaat. Het stimuleren van de huid om collageen aan te maken (middels een Ulthera behandeling) is daarom een uitstekend wapen in de strijd tegen huidveroudering en rimpels! Ook op je decolleté.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Prima alternatief voor fillers of injectables

Ulthera is een uitstekend en natuurlijk alternatief voor fillers of injectables. De behandeling werkt met ultrasoon geluid. Aanmaak van collageen zorgt ervoor dat de huid strakker wordt en een jongere aanblik krijgt. Er komt geen ingreep of spuit aan te pas! In sommige gevallen wordt ervoor gekozen om het decolleté te behandelen met de ClearLift lasertechnologie. Ook deze methode is erg effectief wanneer het om het verwijderen van rimpels gaat. Tijdens je kosteloze intakegesprek bekijken we wat voor jou het meest effectief is.

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden Ulthera

Ulthera is onder andere ideaal voor de behandeling van ogen, gezicht, hals, decolleté, hamsterwangen, hangende oogleden en slappe huid.

Ervaringen met Ulthera

Een Ulthera Facelifting behandeling duurt vaak 30-90 minuten. Daarna kun je direct door met je dagprogramma. Vaak is 1 behandeling vaak al voldoende.

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration