Buikvet weghalen: Buikvet verbranden of bevriezen?

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Buikvet verbranden? Wij bevriezen je buikvet liever!

Buikvet. Misschien is buikvet wel de nummer 1 ergernis van iedere Nederlander. Buikvet is hardnekkig. Je kunt buikvet wegtrainen tot je een ons weegt, maar vaak bereik je daarmee nog niet het optimale effect. Wij helpen je graag. Niet door buikvet te verbranden, maar juist door je buikvet te bevriezen. Buikvet weghalen was nog nooit zo makkelijk!

Maak een afspraak Bel me terug

Een platte, strakke buik. Wil jij dat ook?

Buikvet verbranden zonder oefeningen of schema’s? Ja hoor, dat kan. Met een CoolSculpting behandeling verlies je effectief 20-25% vet* op de behandelde plaats(en). De resultaten worden geleidelijk aan zichtbaar na de behandeling. Dat maakt je behandeling nog meer onzichtbaar, maar dat geldt zeker niet voor het effect!

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Jij bent aan zet: ga je voor een strakkere, platte buik?

De keuze is aan jou. Jij bent aan zet. Pak je jouw buik aan? Wil je vet verwijderen en je beter, fitter en zelfverzekerder voelen? Plan dan snel jouw vrijblijvende intake. Bel ons: 020 – 737 28 54 of gebruik ons contactformulier!

Wat kost CoolSculpting?

We snappen dat je een beeld wilt hebben van de kosten van CoolSculpting. Daarbij is het goed om te weten dat we niet inleveren op kwaliteit. Onze CoolSculpting behandelingen worden daarom altijd uitgevoerd onder toezicht van een medisch specialist.

De kosten van een CoolSculpting behandeling bedragen €495 per zone. Vanaf de 5e zone bedragen de kosten per behandeling €450.

Het uiteindelijke kostenplaatje van je CoolSculpting behandelingen is afhankelijk van het aantal zones en het aantal benodigde behandelingen. De kosten voor je CoolSculpting behandeling maken we graag inzichtelijk tijdens een kosteloos intakegesprek.

Maak een afspraak Bel me terug

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden CoolSculpting

CoolScultping is ideaal voor de behandeling van maag, knieën, banana roll, binnenbenen, taile, heupen, mannenborsten, hamsterwangen en de onderkin.

Ervaringen met CoolSculpting

Met CoolSculpting wordt op een natuurlijk manier 20-25% van het aanwezige vet in het behandelgebied verwijderd. 83% van de behandelde mensen is tevreden met de resultaten, 8 van de 10 behandelde mensen beveelt CoolSculpting aan!

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration