Afhangende oogleden, maar wil je geen ooglidcorrectie? Ulthera!

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Hangende oogleden of afhangende wenkbrauwen?

Hangende oogleden of afhangende wenkbrauwen kunnen erg vervelend zijn. Hangende oogleden ontstaan vaak bij het ouder worden of door vermoeidheid. Je ziet er daardoor over het algemeen vermoeider en ouder uit, maar in sommige gevallen wordt zelfs het zicht belemmerd.

Maak een afspraak Bel me terug

Alternatief voor ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een behoorlijke ingreep. Bovendien is een ooglidcorrectie een chirurgische ingreep met als nadeel dat het lichaam hiervan moet herstellen. Ultherapy of Ulthera Facelifting is bereikt ook al vaak het gewenste resultaat. Het verschil met de ooglidcorrectie? Geen chirurgische ingreep / operatie, geen hersteltijd en een natuurlijk effect wat geleidelijk aan steeds zichtbaarder wordt.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Ulthera Ultrasound Facelifting

Door inzet van ultrasoon geluid, word de huideigen aanmaak van collageen gestimuleerd. Dat gebeurt zonder dat de opperhuid wordt aangetast. Behandeling van de wenkbrauwen heeft daarbij vaak een gunstig effect op de oogleden. De wenkbrauw wordt namelijk 2-4 mm gelift. Het resultaat? Een jongere uitstraling en frissere oogopslag!

Jouw blik verjongen?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het verjongen van jouw blik? Ben je klaar om af te rekenen met hangende oogleden of afhangende wenkbrauwen? Neem dan contact met ons op.

Tijdens een kosteloos kennismakingsconsult bespreken we graag de mogelijkheden. We kijken op een realistische manier naar je wensen en geven je op basis daarvan gedegen advies. Dit doen we in de vorm van een behandelplan. Zo heb je vooraf een duidelijk beeld over de behandelingen en de kosten.

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

 

7 Zekerheden van Dr. Wikler

  • Geen operatie
  • Geen verdoving
  • Geen hersteltijd
  • 100% veilig
  • FDA goedgekeurd
  • Snel & effectief
  • Gelijk weer door met je dagprogramma

Behandelgebieden Ulthera

Ulthera is onder andere ideaal voor de behandeling van ogen, gezicht, hals, decolleté, hamsterwangen, hangende oogleden en slappe huid.

Ervaringen met Ulthera

Een Ulthera Facelifting behandeling duurt vaak 30-90 minuten. Daarna kun je direct door met je dagprogramma. Vaak is 1 behandeling vaak al voldoende.

Kwaliteit

Al onze medewerkers hebben een BIG registratie en zijn opgeleid tot CoolSculpting specialist.

CoolSculpting is goedgekeurd door de Amerikaanse Food & Drug Administration