Huidverjonging Alma Clearlift | reken af met de fijne lijntjes

Alma ClearLift Huidverjonging

Ga huidveroudering tegen, reken af met fijne lijntjes en maak littekens minder zichtbaar. En dat met een pijnloze behandeling van 10 minuten. Ontdek de mogelijkheden van een Alma Clearlift huidverjonging!

Meer informatie? Gratis intakegesprek inplannen? Bel: 020-737 28 54

Maak een afspraak Bel me terug

Voor wie is ClearLift huidverjonging?

De huidverjonging behandeling is vooral geschikt voor personen van 30 jaar en ouder. De behandeling is ook geschikt voor meer donkere huidtypes en kan in ieder seizoen worden uitgevoerd.

Wat doet ClearLift?

Deze lasertechnologie zetten we voor verschillende doeleinden in. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld (acne) littekens te verminderen, te zorgen dat je huid er jonger uit gaat zien en kunnen pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels worden aangepakt.

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt

Hoe werkt ClearLift huidverjonging?

De ClearLift is een laserbehandeling, gericht op de huid. De behandeling is non-ablatief, wat wil zeggen dat de opperhuid niet wordt beschadigd. De ClearLift huidverjonging behandeling stimuleert de aanmaak van collageen tot in de lederhuid. De nieuwe huidcellen zorgen voor een strakkere en stevigere huid.

Behandelgebieden

Deze huidverjonging methode is zeer geschikt voor behandeling van handen, gezicht, hals en decolleté. De behandeling wordt ingezet om littekens te verminderen (bijv. striae en acne), de huidstructuur fijner te maken, tatoeages te verwijderen en pigmentvlekken te verminderen. En dat alles veilig, pijnloos en snel. Zonder hersteltijd.

Maak een afspraak Bel me terug

* De resultaten en ervaringen kunnen verschillen per patiënt